Simplonia drie keer op de planken

1
763

sim.jpgToneelvereniging Simplonia uit Westerhaar speelt vrijdag 11, zaterdag 12 en vrijdag 18 november het blijspel ‘n Tante um in te bieten. Het is een toneelstuk in drie bedrijven, geschreven door Jan Tol en bewerkt door Ben ten Velde. De voorstellingen in het verenigingsgebouw van het Hervormd Kerk aan de Hoofdweg beginnen om 19.30 uur.

Bij Simplonia zijn ze ervaren in het
opvoeren van blijspelen.
Eén van hoofdrollen is voor Annie Schutrups, die erg blij is met haar uitkering van de sociale dienst. Annie is ook nog eens verliefd en heeft zodoende een kostganger, maar dit mag de inspecteur van de soos niet weten.

Introductie scheiding

Lastig

Als de inspecteur echter besluit om wat vaker langs te komen wordt het Annie wel heel erg lastig gemaakt. Ze moet steeds weer haar vriend verborgen houden en daarnaast wenst ze niemand over de vloer, omdat ze haar vriend natuurlijk met niemand wilt delen.

Nieuwsgierig

Arie en Geesie Baas, die al jaren naast Annie wonen en kinderloos door het leven gaan, zijn een heel apart stel. Het zijn beste en lieve mensen maar heel nieuwsgierig en bemoeizuchtig.

Dochter

Daarnaast vormt Amanda, de dochter van Annie een grote bedreiging. Terwijl ze blij moet zijn voor haar moeder, heeft ze een enorme hekel aan de nieuwe vriend. Zij denkt dan ook een uiterst slim plannetje te hebben bedacht om van deze man af te komen.

Helemaal verkeerd

De uitvoering van dit plannetje pakt echter helemaal verkeerd uit. In een razend tempo probeert iedereen nog te redden wat er te redden valt maar er kan niet worden voorkomen dat er zich de meest hilarische en lachwekkende situaties voordoen.

 

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier