SHINE Ladies Only Event

0
500

Op zondag 19 maart a.s. om 19.00 uur vindt er weer een “Ladies Only Event” plaats in de Baptisten Gemeente Westerhaar. Zoals de naam al zegt is dit een samenkomst waarin alleen vrouwen welkom zijn. Tijdens deze samenkomsten komen thema’s aan de orde waar vrouwen vandaag de dag mee te maken kunnen hebben in hun geloofsleven.

Voor het komende “Ladies Only Event” is de Vriezenveense kunstenares Bertine Ketelaar bereid gevonden iets te vertellen over het thema “Openhartig”. Bertine Ketelaar staat bekend om haar kunst met meerwaarde. Ze laat zich op een bijzondere manier inspireren bij het maken van haar schilderijen en andere kunst. Deze hebben dan ook al hun weg door het hele land heen gevonden. Voor meer informatie kan haar website www.bertineketelaar.nl bezocht worden.

Afgaand op de vorige Events beloofd het weer een bijzondere avond te worden waarbij naast de spreekster ook ruimte is voor samen zingen onder leiding van het eigen ‘Women Worship Team” en voor een ontmoeting met elkaar. Zoals gewoonlijk is de toegang vrij, wel zal er de mogelijkheid zijn voor het geven van een “liefdesoffer”.

Introductie scheiding

Datum: 19 maart 2017

Tijd: 19.00 uur

Locatie: Baptistencentrum Westerhaar

Hoofdweg 85 Westerhaar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier