SHINE Ladies Only Event 5 november Westerhaar

0
1830

Op zondag 5 november a.s. om 19.00 uur vindt er weer een Ladies Only Event plaats in de Baptisten Gemeente Westerhaar. Zoals de naam al zegt is dit een samenkomst waarin alleen vrouwen welkom zijn. Tijdens deze samenkomsten komen thema’s aan de orde waar vrouwen vandaag de dag mee te maken kunnen hebben in hun geloofsleven.

Voor het komende Ladies Only Event is spreekster Danella Bringsken bereid gevonden iets te vertellen over het thema “Je bent GELIEFD”. Danella Bringsken, woonachtig in de Betuwe, heeft een passie gekregen om anderen mee te nemen in haar liefde voor God en de Bijbel. De laatste jaren heeft dat vorm gekregen in spreken voor en onderwijs geven aan vrouwen. Haar kracht ligt in de openheid en kwetsbaarheid van waaruit ze spreekt, waarbij ze ook vertelt over haar zoektocht en worsteling naar een diepere relatie met God dwars door lijden heen. Aanvaarding, Liefde en Waarheid zijn de sleutelwoorden in het onderwijs dat zij geeft. Haar verlangen is om de woorden van de Bijbel dicht bij het hart te brengen.

Afgaand op de vorige events beloofd het weer een bijzondere avond te worden waarbij naast de spreekster ook ruimte is voor samen zingen onder leiding van het eigen Women Worship Team en voor een ontmoeting met elkaar. Zoals gewoonlijk is de toegang vrij, wel zal er de mogelijkheid zijn voor het geven van een “liefdesoffer”.

Datum: 5 november 2017
Tijd: 19.00 uur
Locatie: Baptistencentrum Westerhaar
Hoofdweg 85 Westerhaar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier