Second Dribble Rolstoelbasketbal in Dedemsvaart.

0
622

Afgelopen weekend heeft het rolstoelbasketbalteam van Second Dribble twee wedstrijden gespeeld in de toernooi B-divisie. Met gedeelde winst en een goede les voor volgende keer.
Het eerste toernooi werd thuis in de Citadel te Dedemsvaart gespeeld.
De eerste wedstrijd tegen VIOS `82 – 1begon goed. De 1ste en 2de kwart stond het Hardenbergs team ruim op voorsprong. In het 3de en 4de kwart werd er onoplettend gespeeld met als gevolg dat de tegenstander dicht bij kwam. Westerhaarse Heidi Veurink en Ronald Hofsink lieten zich deze wedstrijd aanvallend goed zien. Erik Beuker uit Hoogeveen scoorde twee punten uit twee vrije worpen en Ton Tortike een 3-punter van onmogelijke positie. Hierdoor won SD de match met 24-23.
De 2de wedstrijd tegen “Koprol” liep moeizamer. Koprol is een Nijmeegs team van louter ex-eredivisie spelers. Sd wist de verdediging echter goed dicht te houden waardoor deze tegenstander in 4 kwarten slecht 12 punten scoorde. Sd kwam echter zelf ook niet aan scoren toe omdat zij simpelweg de bucket niet binnen kwamen.De Hardenbergers verloren nipt de wedstrijd. Einduitslag: 10-12