Second Dribble rolstoel 1 gaat goed.

0
852

logorolstoelbaskel_100
Zaterdag jl werd er in Dedemsvaart een nieuwe ronde gespeeld in de B- competitie rolstoelbasketbal.
Second Dribble was de organiserende partij die dag. Ca 100 rolstoelbasketballers uit het hele land bezetten sporthal de Citadel.

Ondanks de blunders van de NBB mbt de indelingen verschenen toch alle teams ten tonele. BV Waterland vertrok helaas meteen weer bij aankomst, omdat het competitieschema geen wedstrijden voor hen had ingepland zonder dit aan hen te melden. De wedstrijd tegen Second Dribble die later uit het schema naar voren kwam werd niet gespeeld. Deze wordt later ingehaald.
Second Dribble speelde wél een wedstrijd tegen Kameleon 1 uit Den Haag. Een pittige wedstrijd waarbij SD dringend winst nodig had om te stijgen in de competitie. De scores werden verdeeld, maar Ronald Hofsink uit Westerhaar scoorde vooral erg gemakkelijk in deze wedstrijd. Fysiek inspannend en voor het publiek een mooie wedstrijd om te zien. Vooral de verre schutters van Kameleon bracht het team soms in de problemen. Een wijde zoneverdediging bracht hier een kentering in.
Second Dribble leidde de wedstrijd. Liep de stand tijdens alle vier kwarten gelijk, in het vierde kwart nam SD een uitloop en besliste de wedstrijd met 36 – 31

Second Dribble rolstoelbasketbal 1 staat nu op de tweede plaats in de landelijke B- divisie. Er is wél uitbreiding voor beide teams nodig. Zowel team 1 als 2 kampen met een spelers tekort. Wil je ook kennis maken met rolstoelbasketbal? Bel Dick van de Wetering, 06 2000 4267.
Wist u dat er ook rolstoelbasketbal gespeeld wordt in Westerhaar?
Bel voor info hierover Ronald Hofsink, 06 29092329

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier