SDO wint van De Hazenkamp

1
811

logo-korfbal.jpgAfgelopen zaterdag reisde SDO af naar Nijmegen om daar aan te treden tegen De Hazenkamp, een onbekende tegenstander voor de Westerhaarders. Na 2 ruime overwinningen op rij tegen Groen Zwart en Diderna, wilden de SDO’ers ook dit keer de punten mee huiswaarts nemen.

SDO startte prima. De eerste aanvallen leverden geen doelpunten op, maar er waren wel veel kansen en rebounds. In de derde minuut was het voor het eerst raak, een heer van SDO schoot raak. Niet veel later was het weer raak, 0-2. Na 10 minuten was het 1-3. Er leek geen vuiltje aan de lucht voor de bezoekers, maar van uit het niets kwam De Hazenkamp terug en nam brutaal de voorsprong, 4-3. SDO probeerde opnieuw op voorsprong te komen en dit lukte het werd 4-5. Loskomen van de thuisploeg lukte echter niet. Met een gelijke stand, 6-6, gingen de ploegen rusten.

Na rust schakelde SDO een tandje bij, er werd in een hoger tempo gespeeld en de vele kansen werden nu wel afgemaakt. In zeer korte tijd scoorde SDO 6 keer, allemaal afstandsschoten. Hiermee sloegen de Tukkers een voor De Hazenkamp niet te overbruggen gat, 7-12. SDO bleef gas geven, zonder heel goed te spelen scoorde de ploeg er lustig op los. Een kwartier voor tijd was het 8-16. In het slot van de wedstrijd vielen nog een aantal doelpunten aan beide kanten. Einduitslag De Hazenkamp – SDO 10-21.

SDO is na 3 wedstrijden nog ongeslagen. Volgende week speelt SDO thuis tegen ’t Overschotje uit Lochem. De wedstrijd begint om 16:45 uur.