SDO wint ook laatste duel voor de zaal.

0
767

sdo_344Centrum 1 – SDO 1 10-15 (6-8)

Afgelopen zaterdag reisde de potgrondformatie af naar de Krim waar k.v. Centrum zit. Deze wedstrijd is de laatste voor het zaalseizoen begint. Na het zaalseizoen zal de veldcompetitie weer verder gaan, doordat SDO deze wedstrijd gewonnen heeft blijft SDO op de 1e plek staan. SDO speelde een zwakke eerste helft tegen Centrum. Hierdoor profiteerde Centrum dat ruimte kreeg om zelf mee te scoren. Met 6-8 op het scorebord zochten beide teams de kleedkamers op. Na de korfwissel speelde SDO wat dominanter en speelde defensiever, topscoorder Margreet Nijboer scoorde een belangrijk doelpunt de 6-10 vlak na rust. Ook nieuwkomer Angela Knol wist te scoren met een fraai afstandsschot. Bij 8-12 in de 25e minuut was de wedstrijd beslist en konden de punten mee naar Westerhaar genomen worden.

Doelpuntmakers SDO: Margreet Nijboer 5x, Anno Sportel 4x, Mark Ekkel 2x en Rick Hartman, Jan Willem smelt, Angela Knol en Mirella Jasper allen 1x.