SDO wint met ruime zege van WIK

0
751

korfbal008
Het eerste competitieweekend zit er al weer op voor korfbalvereniging SDO uit Westerhaar. De reeks oefenwedstrijden werd afgelopen dinsdagavond afgesloten tegen KIOS uit Sibculo die met een gelijk spel eindigde. Basisspeelster Miriam Fidom kan door een knieblessure een lange tijd niet meespelen voor haar is A-junior Angela Knol in het team gekomen. SDO 1 onderleiding van de nieuwe trainer/coach Rik Zomer uit Vroomshoop was van begin af aan scherp in de wedstrijd. En had geen moeite met WIK. Na de korfwissel stond het 2-6 op het scorebord. Topscoorder Rik Hartman maakte een paar fraaie doorloopballen waar het aanwezige publiek van genoot. Tot aan het einde van de wedstrijd was de ploeg uit Westerhaar oppermachtig. 5-16 werd de eindstand en kon de potgrondformatie 2 punten meenemen naar huis.

Doelpuntmakers SDO: Rik Hartman 8x, Mark Ekkel 2x, Jan Willem Smelt 2x, Margreet Nijboer 2x, Mirella Jasper 1x en Betine Gerrits 1x.

Voorafgaand deze wedstrijd speelde SDO 2 ook tegen WIK 2 ook hier speelde SDO 2 oppermachtig. Ook zijn hier 3 nieuwe speelsters bij ingekomen. Berdien Hartman, Melanie Eggink en Lorijn Vos zijn overgekomen van uit de A-junioren. 

Aankomende zaterdag speelt SDO 1 thuis op sportpark t’ Twistveen in Westerhaar tegen Centrum 1 uit de Krim. De wedstrijd zal beginnen om 15:30.

Overige uitslagen SDO:

WIK 1  -  SDO 1   5 – 16
WIK 2  -  SDO 2   2 – 17
SDO B1  -  Amicitia BM2   3 -   3
Juventa / Notuleerland D3  -  SDO D1   3 – 13
SDO E1  -  Amicitia E1   0 -   6
Amicitia F2  -  SDO F1   0 -   4

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier