SDO wint met overtuiging van Centrum

0
677

sdo_01

Afgelopen zaterdag 15 september speelde SDO haar tweede wedstrijd thuis op sportpark ’t Twistveen tegen Centrum uit de Krim. SDO begon scherp aan de wedstrijd, na 2 doelpunten van Rick Hartman binnen 4 minuten was SDO die de wedstrijd bepaalde. De ploeg van trainer/coach Rick Zomer maakte in de 1e helft wel een paar overtredingen waar de scheidsrechter een strafworp voor gaf, dat er voor zorgde dat Centrum de eerste doelpunten kreeg. Tot aan de rust kon SDO met 10-4 de kleedkamers opzoeken. Na de korfwissel hadden beide teams een mindere fase in de wedstrijd. Maar vanaf de 18e minuut kon SDO de draad weer oppakken dat er in resulteerde dat er met 15-6 gewonnen werd van de jonge ploeg van Centrum.

Doelpuntenmakers SDO: Rick Hartman 4x, Margreet Nijboer 3x, Mark Ekkel 2x, Jan Willem Smelt 2x, Mirella Jasper 2x, Angela Knol 1x en Anno Sportel 1x.