0
837

afbeelding_092_320x200_320
Avereest 1 – SDO 1 7-8 (3-4)
Dedemsvaart- Afgelopen zaterdag 10 mei kon SDO zich weer opmaken voor de eerste wedstrijd na het zaalseizoen, deze tussenperiode van 6 weken betekende voor SDO dat er weinig korfbal was behalve dan een aantal oefenwedstrijden en de trainingen. Maar SDO kon goed beginnen tegen de ploeg van Avereest dat speelt in Dedemsvaart. Het weer was goed alleen was het vrij warm maar daar hadden beide teams last van. Avereest bleef mee scoren maar kon niet langzij komen. SDO bleef het initatief houden de 1e helft werd afgesloten met 3-4. SDO wiste nog wel vlak voor rust een belangrijke strafworp dat de 3-5 kon maken.
Na rust maakte Avereest de stand weer gelijk. Er waren mooie aanvallen gecreëerd maar niet goed afgemaakt. SDO hield het hoofd boven water en bleef initatief houden tot aan het einde van de wedstrijd invalster Mariska Fidom bracht de stand op 7-8 voor SDO in de slotfase in het voordeel van de GVZ formatie uit Westerhaar.

Doelpuntmakers SDO: Margreet Nijboer 3x, Mark Ekkel 3x, Angela Knol 1x en Mariska Fidom 1x.

Aanstaande zaterdag 17 mei speelt SDO thuis in Westerhaar op sportpark het Twistveen tegen WIK uit Enschede. Deze wedstrijd zal om 15:30 gespeeld worden.