0
695

korfbal008_276_02
Afgelopen zaterdag 12 januari was de ploeg van trainer/coach Rick Zomer te gast bij d`Ommerdieck in Nieuwleusen, dat onderleiding staat van oud-trainer van SDO Herman Hakkers.

SDO speelde een goede eerste helft, Mirella Jasper wist maar liefs 4 keer de korf te vinden. d`Ommerdieck profiteerde vooral van de fouten van SDO, die werden bestraft met strafworpen. SDO wist haar spel goed te spelen en liet de ploeg van Herman Hakkers niet langzij komen. Met 7-11 gingen de spelers de rust in. De tweede helft kende beide teams een moeilijke fase in de wedstrijd. En werd vooral erg weinig gescoord. d`Ommerdieck wist nog tot 10-12 te komen, hierna liep SDO weg naar 11-14. Door deze overwinning op directe concurrent d`Ommerdieck verstevigd SDO haar koppositie.
Doelpuntmakers SDO: Mirella Jasper en Margreet Nijboer beide 4x, Anno Sportel en Mark Ekkel beide 2x, Jan Willem Smelt en Rick Hartman beide 1x.
Aanstaande zaterdag speelt SDO 1 in sporthal de Möllincksslag in Bergentheim tegen UNI 1. Deze wedstrijd begint om 16:35 uur.