SDO verliest van Skunk, maar had meer verdiend

0
587

Na een slechte wedstrijd vorige week tegen KCD moest SDO ditmaal aantreden tegen koploper Skunk 1. Voor de wedstrijd tegen dit studententeam moesten de Westerhaarders afreizen naar Nijmegen.

Om 19:15 uur floot de scheidsrechter de wedstrijd in. Net als vorige week kwam SDO op een 2-0 achterstand, maar nu herstelde de ploeg zich snel. Na 10 minuten was het 3-3. Daarna was er een periode waarin de studenten makkelijker de korf konden vinden. Er ontstond een gat van 4 doelpunten, 7-3. SDO gaf zich niet gewonnen en knokte zicht terug in de wedstrijd, niet veel later was het 8-6. Bij rust stond de thuisploeg voor met 10-7. Er was nog van alles mogelijk.

Na rust ging SDO op zoek naar de aansluiting. Het koste moeite maar de Tukkers kwamen steeds dichterbij, na een kwartier was daar de aansluitingstreffer, 11-10. Helaas kon SDO niet op gelijke hoogte komen. Het tegenovergestelde gebeurde, de in het roze spelende studenten sloegen in korte tijd een groot gat, 15-10. Ondanks deze klap herstelde de Twentse ploeg zich en kwam weer dichterbij, 16-14. Helaas was er niet genoeg tijd om toch nog punten mee te nemen naar huis, ook al had de ploeg wel meer verdient. Eindstand Skunk – SDO 16-14.

Volgende week speelt SDO thuis, in ‘De Klaampe’, tegen Wolderwijd 1. De wedstrijd begint om 16:45 uur.