SDO verliest van Devinco

0
445

logo-korfbal.jpgAfgelopen zaterdag speelde SDO in Deventer tegen Devinco. De vorige ontmoeting werd in Westerhaar gewonnen door de Deventenaren met 9-12.

Net als vorige week scheen de zon en het waaide een klein beetje, mooi korfbalweer dus. In de eerste helft waren de doelpunten schaars. Beide ploegen verdedigden zodanig dat er weinig kansen gecreëerd werden. SDO was de ploeg met de meeste kansen, maar Devinco was effectiever en scoorde meer. Ruststand was 4-2 in het voordeel van de thuisploeg.

Devinco kwam erg goed de kleedkamer uit en liep erg snel uit naar 9-2. SDO was niet bij machte om het hogere tempo van de in het lichtblauw spelende thuisploeg bij te benen. Toch gaven de SDO’ers het niet op en knokten zich terug naar 10-5. Daarna was het weer de beurt aan Devinco, de ploeg scoorde een paar keer op rij. Einduitslag Devinco – SDO 16-7.

Introductie scheiding

Vanwege de korfbal league finale in ‘De Ziggodome’ aanstaande zaterdag speelt SDO donderdag in Hollandseveld tegen koploper HHV. De wedstrijd begint om 20:00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier