SDO verliest topper van Noveas

0
765
noveas-1-sdo-w-1-web-690x462.jpgAfgelopen zaterdag reisde SDO af naar Steenwijk om daar te spelen tegen koploper Noveas.
Het was een belangrijke wedstrijd voor beide ploegen, want het verschil op de ranglijst was bij aanvang van de wedstrijd 2 punten.
Om 15:30 uur floot de scheidsrechter voor het begin van de wedstrijd. Op het gladde grasveld was het SDO dat als eerste scoorde, 0-1.
Vanuit een strafworp kwam Noveas niet veel later op gelijke hoogte. Daarna was het opnieuw SDO dat de leiding nam, maar weer werd het gelijk, 2-2. Daarna waren de doelpunten schaars. Het was Noveas dat met een 5-2 voorsprong de rust in ging.
Na rust probeerde SDO dichterbij te komen, maar het miste teveel kansen. Noveas benutte de mogelijkheden wel en liep uit naar 7-2. De wedstrijd was gespeeld. SDO probeerde het nog wel, maar kwam niet dichterbij de Steenwijkers. Einduitslag Noveas – SDO 13-9

Het eerste deel van de veldcompetitie zit er op. SDO staat nu op een derde plek achter Noveas en Lemmer. In het voorjaar wordt de competitie weer hervat. Nu gaan de Westerhaarders zich richten op de zaalcompetitie.

Waar SDO 1 niet wist te winnen, won SDO 2 wel haar wedstrijd. Hiermee haalde het tweede team het kampioenschap binnen.