SDO verdeelt de punten met SEV

0
1849

Na de sterke overwinning van vorige week tegen Kios´45 begon SDO met vol vertrouwen aan de thuiswedstrijd. Het was de ploeg uit Zelhem die op bezoek kwam. SDO en SEV hebben al heel wat confrontaties gehad dat telkens weer een spannende strijd oplevert. We kennen de spelers en weten dus wat we moeten doen om de 2 punten in Westerhaar te houden.

Nadat de scheidsrechter de attenties van beide ploegen, in verband met de week van de scheidsrechter, in ontvangst had genomen, was er voor aanvang van de wedstrijd één minuut stilte ter nagedachtenis aan het overlijden van SDO-lid Dinie Schippers-Snippe.

Na het fluitsignaal van arbiter Van der Plas was het de uitploeg die de korf tweemaal wist te vinden. SDO liet zich niet van de wijs brengen en begon langzaam maar zeker in de wedstrijd te komen en wist de stand om te buigen in een 5-3 voorsprong. Maar ook nu wist SEV terug te komen en de stand op een gelijke hoogte te brengen 6-6. Vlak voor rust was het steeds SDO dat de voorsprong nam. Toch wist SEV steeds op gelijke hoogte te komen en gingen beide ploegen rusten met een stand van 8-8 op het scorebord.

Na rust waren het weer de oranjehemden die de voorsprong pakten. En weer wisten de gasten mee te scoren. Daarna nam SEV het initiatief en was het SDO dat telkens weer de gelijkmaker wist te scoren. Het was stuivertje wisselen. De doelpunten vielen om en om. 1 minuut voor de reguliere speeltijd kwamen de Westerhaarders op voorsprong, 12-11. In de spannende slotfase leek het erop dat SDO de punten thuis hield. Doordat de wedstrijd langer duurde dan verwacht, kreeg SEV nog de nodige tijd om aan te vallen en wist SEV met een ver afstandsschot raak te schieten en gooide SEV roet in het eten. Zo eindigde de wedstrijd in een gelijkspel. Einduitslag SDO-SEV 12-12.

Volgende week zal het vlaggenschip afreizen naar Doetinchem. De wedstrijd zal om 15.30 uur aanvangen.