SDO/UNI wint hard duel.

0
704

logo-korfbal.jpg2 teams die de duels niet schuwen en een leidsman die daar niet tegen optreedt, en je krijgt een spijkerharde wedstrijd. SDO/UNI 1 ging afgelopen zaterdag 22 december op bezoek naar WWC uit Wiuwert. Het duel begon matig voor SDO/UNI en het kwam gelijk achter met 2-0. De thuisploeg was scherper in de afronding. SDO/UNI kwam de gehele eerste helft niet in de wedstrijd, mede door het harde spel van de thuisploeg. Na 30 minuten spelen stond er een 6-4 tussenstand op het scorebord.

Het tweede bedrijf werd er van tactiek gewisseld door coach de Krey. Dit had effect, en binnen 5 minuten was de stand omgebogen naar een 7-6 voorsprong.

Het restant van de tweede helft bleef SDO/UNI aan de goede kant van de score, maar wist WWC telkens in het spoor te blijven. 5 minuten voor het einde wist SDO/UNI het verschil naar een 11-13 stand te brengen. Direct was het aanvalsvak van WWC trefzeker door een afstandsschot. De resterende minuten werden door SDO/UNI goed uitgespeeld. Zodoende kwam er een 12-13 eindstand op het scorebord. Het team van coach de Krey heeft 2 weken vrij. En speelt op 12 januari een uitwedstrijd in Bolsward tegen Westergo. Aanvang: 20:00 uur.