SDO/UNI werkt zich naar een punt

0
640

logo_sdo_349.jpgZaterdag 21 januari reisde de formatie van trainer/coach de Krey af naar Noordwolde om daar te gaan spelen tegen Lintjo uit Olderberkoop. De wedstrijd startte voortvarend voor Lintjo en zij schoten met scherp en van ver. SDO/UNI kon aanklampen en na 15 minuten spelen stond er een 5-5 stand op het scorebord.

Het restant van de eerste helft werd er door SDO/UNI prima verdedigd, maar aanvallend werd er te weinig gescoord, desondanks de kansen die werden gecreëerd. Zo stond er na 30 minuten spelen een 5-6 ruststand op papier. De tweede helft kwam Lintjo scherp uit de kleedkamers en stond het vizier van SDO/UNI niet op scherp. Lintjo kon uitlopen naar een 7-10 stand. De mouwen werden nog 1 keer opgestroopt door SDO/UNI en via een strafworp en 2 afstandsschoten werd het met nog 4 minuten op de klok 10-10. In de laatste minuten werden er aan beide kanten nog kansen gecreëerd, maar de treffer viel niet. Eindstand na 60 minuten korfballen 10-10.

SDO/UNI blijft ongeslagen in de 4’de klasse en speelt volgende week zaterdag 28 januari om 18:45 uur in Westerhaar in de Klaampe tegen Sportclub uit Makkinga. Voorafgaand speelt het tweede tegen SEV om 17:30 uur.