SDO/UNI verliest van aanstaande kampioen.

0
637

Zaterdag 2 februari reisde SDO/UNI af naar Nieuwehorne om daar te spelen tegen Udiros. In de beginfase van het duel bleef SDO/UNI in het spoor van Udiros (3-3) maar kon het de laatste 10 minuten van de eerste helft aanvallend niet mee met de thuisploeg. Wat resulteerde in een 10-6 tussenstand na 30 minuten korfballen.

Het tweede bedrijf werd er na aanwijzingen in de rust anders gespeeld door het combinatieteam wat resulteerde in meer doelpunten. Via de tussenstand 10-8 wist toch Udiros telkens weer het verschil te maken naar een voorsprong van 3 doelpunten. Op de stand van 17-15 werd er een vermeende strafworp voor SDO/UNI niet gegeven. En wist het aanvalsvak van Udiros wel te scoren. Hierna was het verzet gebroken en wist de thuisploeg de punten thuis te houden. De eindstand zou uiteindelijk 19-15 zijn. Aanstaande zaterdag speelt SDO/UNI een thuiswedstrijd tegen Altijd Kwiek. Aanvang: 17:35 uur. Voorafgaand speelt SDO/UNI 2 tegen Devinco 3. Aanvang: 16:15 uur.