SDO/UNI verliest uit tegen RDZ

0
710

Afgelopen zaterdag, 1 februari, reisde het eerste team van SDO/UNI af naar Zeist voor een wedstrijd tegen RDZ. Voor de Twentse ploeg stond er veel op het spel, de ploeg kon de punten goed gebruiken in de strijd tegen degradatie. RDZ daarin tegen was uitgespeeld, de ploeg was veilig en had ook geen kansen meer op een kampioenschap.
Aan het begin van de wedstrijd liep RDZ met erg rommelig maar doeltreffend spel weg bij de bezoekers. Binnen een kwartier was het 7-1. SDO/UNI leek beter in de wedstrijd te komen en kwam terug tot 7-4, maar de thuisclub liep daarna weer uit naar een 13-6 ruststand.
In de eerste fase na rust veranderde het wedstrijdbeeld niet. SDO/UNI wist de aanvallen niet af te ronden terwijl RDZ dit wel deed.

Introductie scheiding

 De thuisclub kwam op een 17-6 voorsprong. Daarna deed SDO/UNI wat terug en wist nu wel de korf te vinden. RDZ probeerde dit tegen te gaan met zeer fysiek spel en een aantal gemene overtredingen, wat totaal niet nodig was gezien hun grote voorsprong. De eindstand was 21-11 in het voordeel van de thuisclub.
Volgende week zaterdag, 8 februari, treed SDO/UNI 1 thuis aan tegen DOS WK 1 uit Enschede. Dit is een echte “4 punten wedstrijd”. De wedstrijd wordt om 15:15 uur gespeeld in sporthal “de Klaampe” te Westerhaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier