SDO/UNI verliest met ruime cijfers van Lemmer

0
666

logo-korfbal.jpgAfgelopen zaterdag moest SDO/UNI 1 afreizen naar Lemmer om daar een wedstrijd te spelen tegen de gelijknamige ploeg.

Vanaf het eerste fluitsignaal was het Lemmer dat het betere had van het spel. SDO/UNI liep achter de feiten aan. Lemmer was vele male scherper, creëerde veel kansen en ronde deze mogelijkheden af. Na een kwartier spelen was het 6-2. In het reststand van de eerste helft liep Lemmer nog verder uit naar een 11-4 ruststand.

Na rust veranderde het spelbeeld niet. Bij Lemmer lukte alles terwijl bij SDO/UNI veel mis ging. Lemmer liep steeds verder weg. De einduitslag zegt genoeg 24-10 in het voordeel van de Friese ploeg.

Volgende week krijgt SDO/UNI de kans om zich te revancheren. Het speelt dan thuis om 16:45 uur tegen het nog puntloze Joure 1.