SDO-UNI verliest laatste thuiswedstrijd van dit seizoen.

0
626

Afgelopen zaterdag, 17 mei, speelde SDO/UNI 1 haar laatste thuiswedstrijd van het seizoen. De ploeg nam het op tegen het hooggeplaatste Woudenberg 1 uit de gelijknamige plaats. Beide ploegen gingen voor de winst. SDO/UNI kon de punten goed gebruiken in de strijd tegen degradatie, terwijl Woudenberg 1 nog een kleine kans had op promotie naar de 2de klasse. De vorige ontmoeting tussen de twee ploegen werd gewonnen door de uitploeg, na een gelijk opgaand begin liep Woudenberg via een 8-8 ruststand uit naar de eindstand 16-10. Voorafgaand van de wedstrijd werden de nieuwe trainingspakken voor de selectie van SDO/UNI gepresenteerd.

Introductie scheiding

Onder prachtige omstandigheden floot de scheidsrechter de wedstrijd in. Het eerste doelpunt werd gemaakt door de thuisclub. Woudenberg antwoorde snel en kwam op een 1-2 voorsprong. Al snel was het weer gelijk. Daarna ging het gelijk op, beide ploegen vertoonden veel inzet, ondanks het warme weer, en de goals vielen over en weer. Bij een stand van 5-6 miste SDO/UNI een starfworp, het vervelende voor de ploeg was dat het nu niet naast Woudenberg kwam maar dat de uitclub het gaatje vergrote naar 2 goals door aan de andere kant te scoren. De Utrechters wisten voor rust nog een keer te scoren dus was de tussenstand 5-8 in het voordeel van de bezoekers.
SDO/UNI begon sterk aan het tweede bedrijf en vocht zich terug naar 11-11. Er waren kansen voor de thuisclub om vandaag de belangrijke punten te pakken in de strijd tegen degradatie. Toch wist de ploeg niet door te drukken, in tegendeel Woudenberg zette de thuisploeg weer op achterstand, 11-13. De aansluitingstreffer werd niet veel later gescoord, er was weer hoop voor de Westerhaarders en Kloosterhaarders. Woudenberg nam die hoop al snel weg door de voorsprong te vergroten naar 12-15. De goal in de laatste minuut kwam te laat voor de thuisclub. De einduitslag was 13-15 in het voordeel van de Woudenbergse ploeg.
Volgende week zaterdag speelt SDO/UNI haar laatste competitiewedstrijd. Deze wordt gespeeld in Almelo om 15:30 uur tegen Achilles 1. Dit is tevens de laatste kans voor de ploeg om rechtstreekse degradatie of een eventuele beslissingswedstrijd te voorkomen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier