SDO/UNI verlies met 10-5

0
645

logo-korfbal.jpgIn 1 week tijd speelde de selectie van coach de Krey 2 wedstrijden. Afgelopen dinsdag ging het op bezoek in nijkerk om daar te spelen tegen de koploper sparta. Een wedstrijd waarin sparta de betere ploeg was, maar sdo/uni door goede verdedigende druk op de aanval van sparta de schade wist te beperken tot een nederlaag met een 14-7 eindstand.

Afgelopen zaterdag stond er wederom een uitwedstrijd op het programma. Deze keer moest het op bezoek in Emmen. Tegenstander was ekc2000. Beide ploegen bungelen onderaan de 2’de klasse, en zodoende waren de belangen groot. Na een ongeconcentreerd begon, keek men al snel tegen een 3-0 achterstand aan. Na 10 minuten spelen kwam ook sdo/uni beter in haar spel. Via 3-1 kwam er een ruststand van 7-3 op het scorebord.

 

Introductie scheiding

 

Het tweede bedrijf was rommelig, en mede door het weifelende optreden van de leidsman liet sdo/uni zich provoceren, wat resulteerde in een paar onnodige overtredingen. Deze wedstrijd eindigde in een 10-5 eindstand.

De selectie van de Krey gaat zich nu voorbereiden op het zaalseizoen waarin het in de 3’de klasse uitkomt. Een klasse waarin sdo/uni meer tot haar recht zal komen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier