SDO-Uni veliest in Enschede

0
488

Afgelopen zaterdag werd er in Enschede een wedstrijd gespeeld tussen de DOS WK 1 en SDO/UNI dat op bezoek kwam. 2 weken geleden werd deze wedstrijd ook al gespeeld maar dan in Westerhaar. DOS WK won toen de wedstrijd.
Aan het begin van de wedstrijd waren de ploegen erg aan elkaar gewaagd. Dit was in de score terug te zien, lang ging het gelijk op. Toen kregen de bezoekers, SDO/UNI, een tegenslag te verwerken. 1 van de spelers moest geblesseerd het veld verlaten. De speler werd vervangen door Guido Moltman, die zijn debuut mocht maken.

Introductie scheiding

 De speler uit de A1 had een prima invalbeurt. Toch wist DOS WK een gaatje te slaan. De ruststand was 12-7 in het voordeel van de Enschedeërs.
Na rust probeerde SDO/UNI het gat te verkleinen. Dit lukte niet. DOS WK scoorde op de juiste momenten en liep juist verder weg van de bezoekers. Het werd daardoor niet meer spannend. De thuisclub won de wedstrijd met 20-11.
Volgende week speelt SDO/UNI haar laatste thuiswedstrijd van deze zaalcompetitie. KCD 1 uit Doorn komt op bezoek in Westerhaar. De wedstrijd wordt gespeeld om 14:05 uur in sporthal “de Klaampe”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier