SDO/UNI speelt gelijk tegen WWC.

0
738

logo-korfbal.jpgZaterdag 9 maart stond er voor het combinatieteam alweer de laatste zaalwedstrijd op het programma. Tegenstander was WWC. De returnwedstrijd werd destijds met 1 doelpunt verschil in het voordeel van de Caldruan/Reas formatie beslist. (12-13) Ook deze wedstrijd deden beide ploegen niet veel voor elkaar onder. En gingen de scores gelijk op via een 4-4 tussenstand stond er met de rust een 8-9 tussenstand op het scorebord.

De tweede helft gaven beide teams elkaar geen strobreed toe. En ging het gelijk op, waardoor er een spannende eindfase ontstond. Beide ploegen kregen in de slotminuut nog een kans om de winnende te forceren, maar beide teams wisten deze kansen niet te benutten. Waardoor er na 60 minuten korfballen een terechte puntendeling op het scorebord stond. (14-14)

SDO/UNI gaat zich nu voorbereiden op het tweede deel van het veldseizoen. Beginnend met een oefenwedstrijd voor SDO/UNI 1&2 tegen Kios 1&2 op 21 maart in Sibculo. SDO/UNI 2 begint om 19:30 uur. Aansluitend speelt SDO/UNI 1