SDO-UNI sluit jaar af zonder punten

0
508

Afgelopen zaterdag namen SDO/UNI en Midlandia het tegen elkaar op in sp jaaraf zonder puntenuitorthal “de Klaampe” te Westerhaar. Midlandia was de koploper en had nog geen wedstrijd verloren terwijl SDO/UNI nog steeds wachtte op de eerste punten. Beide ploegen hadden natuurlijk belang bij de punten.
De thuisclub begon sterk aan de wedstrijd. De eerste 2 aanvallen leverden meteen 2 doelpunten op. Niet veel later was het alweer gelijk. SDO/UNI kwam opnieuw op voorsprong naar een mooie combinatie van de dames. Daarna brak er een fase aan waarin de thuisclub een paar grote kansen liet liggen terwijl Midlandia hun aanvallen wel wisten af te ronden. De ploeg uit Bunnik liep uit naar een 3-9 voorsprong. In de laatste seconden van de eerste helft wist SDO/UNI nog 1 keer te scoren wat een ruststand opleverde van 4-9 in het voordeel van Midlandia.

Introductie scheiding

SDO/UNI leek goed uit de kleedkamer te komen, de eerste aanval werd direct bekroond met een doelpunt. Daarna zakte de thuisclub in en Midlandia profiteerde hiervan, met erg effectief spel liep de ploeg uit naar 5-15. De wedstrijd was gespeeld al herpakte SDO/UNI zich nog wel in het restant van de wedstrijd. Het offensief kwam te laat, het gat was te groot. De eindstand was 13-19 in het voordeel van Midlandia wat daardoor de ongeslagen koploper blijft. SDO/UNI hoopt na de jaarwisseling meer punten te gaan pakken.
11 januari wordt de competitie weer hervat. SDO/UNI neemt het dan op in sporthal “de Klaampe” tegen Kesteren 1. De wedstrijd wordt gespeeld om 15:15 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier