SDO/UNI laat op het laatst punten liggen

0
735

Afgelopen zaterdag,23 november speelde SDO/UNI 1 een uitwedstrijd in Borne tegen Groen Zwart 1. Beide ploegen hadden de eerste twee wedstrijden van het seizoen verloren. De teams wilden allebei graag winnen om afscheid te nemen van de laatste plaats daarnaast wilden de ploegen graag de eerste punten van het zaalseizoen binnen halen.
Vanaf het eerste fluitsignaal nam SDO/UNI het initiatief en scoorde 2 maal. De thuisclub, Groen Zwart, kwam weer langszij. Daarna ging de wedstrijd even gelijk op.

Bij de stand 3-3 gaf de aanvoerder van Groen Zwart zijn tegenstander een elleboogstoot onder de korf. De scheidsrechter zag de gemene overtreding maar bestrafte de speler slechts met geel. Groen Zwart liep na dit incident uit naar een 7-4 tussenstand. SDO/UNI kwam enigszins terug. De ruststand was 8-6.
Na rust ging de uitploeg beter spelen. Verdedigend werden de juiste mensen uitgeschakeld waardoor Groen Zwart niet meer hun spel kon spelen. Aanvallend kreeg SDO/UNI heel veel kansen, deze werden te weinig benut. De ploeg uit Westerhaar en Kloosterhaar kwam wel naast Groen Zwart maar kon niet doordrukken, waardoor de wedstrijd gelijk op ging. In de laatste paar minuten, die erg spannend waren, wist Groen Zwart de wedstrijd naar zich toe te trekken door 2 keer op rij te scoren. De einduitslag was 13-11 in het voordeel van de ploeg uit Borne.
Volgende week zaterdag, 30 november speelt SDO/UNI 1 thuis tegen RDZ 1 uit Zeist om 16:10 uur in sporthal ‘de Klaampe’. Voorafgaand aan deze wedstrijd speelt SDO/UNI 2 tegen Centrum 1. Deze wedstrijd begint om 15:00 uur.