SDO/UNI 1 wint van Niek 1 uit Pesse.

0
680

In speelronde 9 kwam Niek op bezoek in sporthal “de Klaampe”. In de vorige ontmoeting boekte SDO/UNI een 13-8 overwinning, die maar moeizaam tot stand kwam. Op voorhand dus geen gemakkelijk duel.

De eerste helft startte het aanvalsvak moeizaam en kon pas na 11 minuten spelen haar eerste treffer op het scorebord noteren via een afstandsschot (1-1). Hierna ontspon zich een leuk duel, waarin beide ploegen de scores makkelijk konden vinden. In een gelijkgaand duel kon SDO/UNI vlak voor het rustsignaal het verschil naar 2 doelpunten tillen 10-8.

De tweede helft kwam SDO/UNI scherp uit de kleedkamer en wist direct het gat te vergroten naar 14-8. Verdedigend maakte men te veel foutjes en zodoende kon Niek ook meescoren. De eindstand werd uiteindelijk bepaald op 20-13.

Aanstaande zaterdag 18 februari komt Boelenslaan op bezoek. Aanvang: 16:35 uur.
Voorafgaand speelt SDO/UNI2 tegen Regio 3. Aanvang 15:15 uur.
In theorie zou SDO/UNI 1 a.s. zaterdag kampioen kunnen worden wanneer SDO/UNI haar eigen wedstrijd tegen Boelenslaan in winst weet om te zetten én wanneer Emmeloord/Marknesse verliest of gelijkspeelt tegen Lintjo.