SDO/UNI 1 wint ook laatste zaalwedstrijd.

0
586

Zaterdag 10 maart werd er afgereisd naar Gramsbergen om daar de laatste zaalwedstrijd te spelen tegen Centrum uit de Krim. Het combinatieteam dat al kampioen was, wilde ook deze wedstrijd winnend afsluiten zodat men het zaalseizoen ongeslagen af kon sluiten.

De beginfase van de wedstrijd ging gelijk op, en na 15 minuten spelen kon SDO/UNI weglopen bij Centrum. Via de tussenstand 3-3 werd er een sprint ingezet die resulteerde in een 4-13 ruststand mede doordat er zuiver geschoten werd aan de kant van SDO/UNI.

De tweede helft gaf eenzelfde spelbeeld, behoudens het de laatste 10 minuten, was het Centrum dat nog met scherp schoot, en zodoende deze wedstrijd nog 13 maal wist te scoren. De eindstand in deze wedstrijd zou zijn 13-23. In dit zaalseizoen werd er door SDO/UNI 1 in totaal 204 zaaldoelpunten gemaakt, het 200’ste doelpunt kwam op naam van Robin Schepers.

Voor het combinatieteam begint nu de voorbereiding op het tweede deel van het veldseizoen in de 3’de klasse. Op dit moment verblijft het team van trainer/coach De Krey daar op de 3’de plek samen met 2 andere teams te weten DTS en Harkema.