SDO/UNI 1 verliet met 7-12

0
618

Afgelopen zaterdag, 22 maart, speelden SDO/UNI 1 en Blauw Zwart 1 een wedstrijd tegen elkaar. De wedstrijd werd gespeeld op het kunstgras veld van korfbal vereniging SDO in Westerhaar. Voor beide ploegen was dit de eerste veldcompetitiewedstrijd. De eerste ontmoeting werd in Wierden door Blauw Zwart gewonnen.
Ik de stromende regen begon de wedstrijd. De doelpunten in de eerste helft waren erg schaar. De spelers en speelsters hadden zichtbaar last van het weer. Doordat er weinig gescoord werd bleef het erg spannend. SDO/UNI kwam op een 2-1 voorsprong maar Blauw Zwart wist voor rust de achterstand om te buigen in een voorsprong. De ruststand was 2-3 in het voordeel van de bezoekers.

Introductie scheiding

Na de rust wisten beide ploegen iets makkelijker de korf vinden. Dit kwam mede doordat het droog geworden was. SDO/UNI kwam weer naast Blauw Zwart, 4-4. Daarna liepen de bezoekers uit naar 5-9. De wedstrijd was gespeeld. De thuisclub kon het gat niet verkleinen. De einduitslag was 7-12 in het voordeel van Blauw Zwart.
Zaterdag speelt SDO/UNI 1 een wedstrijd in Tiel tegen de gelijknamige ploeg. Deze wedstrijd begint om 15:30 uur.