SDO/UNI 1 verliest belangrijke wedstrijd

0
584

Zaterdagmiddag, 8 februari, speelde SDO/UNI 1 een belangrijke wedstrijd in de strijd tegen degradatie. Directe concurrent, DOS WK 1 kwam op bezoek. Er was veel publiek afgekomen op de wedstrijd.
Aan het begin van de wedstrijd waren de 2 ploegen aan elkaar gewaagd, na een kwartier was de stand 3-3. Toen brak er een fase aan waarin de thuisploeg even niet wist te scoren. DOS WK sloeg een gaatje. De ruststand was 4-7 in het voordeel van de bezoekers.
SDO/UNI probeerde naar rust een tandje bij te schakelen. Dit leek ook te lukken door meteen te scoren uit de eerste aanval na rust. Toch lukte het de thuisploeg niet om door te drukken.

DOS WK sloeg daarna een enorm gat dat niet meer te overbruggen was, 5-14. In de laatste paar minuten van de wedstrijd deed de thuisploeg nog wel iets terug, maar dit was te laat. De einduitslag was 7-15 in het voordeel van de bezoekers.
Volgend weekend is de selectie van SDO/UNI 1 vrij. 22 februari speelt de ploeg opnieuw tegen DOS WK. De wedstrijd wordt gespeeld in “de Pathmoshal” in Enschede en begint om 19:30 uur.