SDO toont veerkracht maar komt tekort

0
638

logo_sdo_349Afgelopen zaterdag kreeg SDO koploper Duko/CargoTeam op bezoek. Duko wist afgelopen weken overtuigend te winnen van Olympia en Achilles.
De eerste minuten van de wedstrijd kregen zowel SDO als Duko goede kansen om de score te openen. Duko wist het eerst korf te raken en bouwde meteen een comfortable voorsprong op van 0-3. Hierna kreeg SDO goed grip op de wedstrijd. En wist zich voor rust terug te knokken tot 4-4.
Na rust was het echter Duko dat de toon zette en uitliep naar 4-8. SDO wist zich wederom goed te herpakken en kwam stukje bij beetje weer dichterbij. Bij 8-10 in het voordeel van Duko wist SDO een goede aanval overtuigend af te ronden. De 9-10 op het scorebord gaf vertrouwen voor de gelijkmaker. Duko kon via een afstandsschot de voorsprong weer op 2 doelpunten brengen. In de slotfase wisten beide ploegen nog te scoren en kon Duko de wedstrijd winnend afsluiten met 10-13.
Volgende week speelt SDO tegen Achilles.