SDO niet opgewassen tegen HHV

0
789

logo-korfbal.jpgAfgelopen zaterdag trad SDO 1 thuis aan tegen het hoog geklasseerde HHV uit Hollandscheveld. De ploegen speelden de afgelopen paar seizoenen niet tegen elkaar, dit kwam doordat de bezoekers lang in de tweede klasse speelden. Vooraf was al duidelijk dat SDO het moeilijk zou krijgen, want HHV had haar eerste 2 wedstrijd gewonnen, terwijl de thuisploeg beide wedstrijden verloor.
HHV liet er geen gras over groeien en sloeg meteen een gat. De ploeg creëerde veel kansen, vooral via afstandsschoten en benutte deze ook. SDO daarentegen creëerde weinig en wist ook moeilijk tot scoren te komen. Dit leverde een 0-5 tussenstand op. SDO deed haar best maar kon het tij niet keren. Bij rust stond het 3-10 in het voordeel van HHV.
Na rust veranderde het spelbeeld niet. HHV had veel meer kwaliteit en SDO kon hier niet tegen opboksen. De Westerhaarse ploeg bleef het proberen maar de uitploeg was gewoon te sterk. De einduitslag was 7-22.
Volgende week zaterdag speelt SDO in Almelo tegen Achilles 1. De wedstrijd begint om 15:30 uur.