SDO maakt verschil in 2e helft.

0
814

SDO 1 – WIK 1 10-5 (3-4)

Afgelopen zaterdag speelde SDO thuis op sportpark ’t Twistveen in Westerhaar tegen de uit Enschede afkomstige korfbalploeg WIK. De 1e helft ging stroef van start beide ploegen hadden moeite met het afmaken van de kansen. In de 14e minuut wist SDO het gat te slaan. Kort nierna gaf ook WIK antwoord en werd de stand weer gelijk. SDO speelde zeker de 1e helft een slechte wedstrijd. Het herstel kwam in de 2e helft. Het was SDO die scoorde en weg liep naar 9-4. Lorijn Vos maakte in deze wedstrijd haar debuut. Ze wist zich in de laatste fase van de wedstrijd een mooie kans te creëren. Maar kon niet goed worden afgemaakt. Met 5-10 werd deze wedstrijd afgesloten. Verdient gewonnen in de 2e helft.

Doelpunten SDO: Rick Hartman 3x, Jan Willem Smelt 2x, Anno Sportel 2x, Mark Ekkel 2x en Margreet Nijboer 1x.

SDO 1 speelt weer op zaterdag 12 mei in Nieuwleusen tegen d’Ommerdieck.