SDO maakt prima start veldcompetitie

0
654

sdostadskanaaal_640x480_640Zaterdag 5 september speelde het eerste team van SDO de eerste wedstrijd van het veldseizoen. Ze ontvingen Stadskanaal thuis. Een onbekende tegenstander welke zichzelf schaarde onder een van de titelkandidaten. SDO startte fel waardoor het al snel op een 3-0 voorsprong kwam, hierop deed Stadskanaal weer iets terug en maakte ook 2 doelpunten achter elkaar. Maar doordat SDO vrij gedisciplineerd speelde, weinig kansen weggaf en het aanvallend wel afrondde werd met een 7-5 voorsprong de rust bereikt. Na rust is SDO dit voort blijven zetten en heeft een constante marge van 2 doelpunten voorsprong behouden. Toen SDO de stand bereikte van 14-8 voorsprong was de wedstrijd gespeeld. Volgende week staat Noveas op de rol, weer een onbekende tegenstander voor SDO, deze wedstrijd wordt gespeeld in Steenwijk en zal starten om 15.30 uur.