SDO laat punten liggen.

0
771

logo-korfbal.jpgAfgelopen zaterdag stond voor SDO/UNI 1 de eerste zaalcompetitiewedstrijd op het programma, de uitwedstrijd in Kesteren tegen de gelijknamige club. Beide ploegen wilden natuurlijk graag de eerste wedstrijd van het seizoen winnend afsluiten.
De thuisploeg nam na het eerste fluitsignaal het initiatief en wist meteen 2 keer te scoren. SDO/UNI wist snel gelijk te maken. Daarna was het Kesteren weer dat 5 keer wist te scoren, veel al schoten van afstand. De laatste 10 minuten voor rust ging het gelijk op. De ruststand was 9-4 in het voordeel van Kesteren.

Introductie scheiding

Na rust ging de ploeg uit Westerhaar en Kloosterhaar verzorgder spelen. Verdedigend werd er meer druk gegeven en aanvallend werd de rebound goed verzorgd. Dit zorgde er voor dat de ploeg terug kwam tot 10-8. SDO/UNI had een paar kansen om de aansluitingstreffer te maken maar kon niet doordrukken. Kesteren wist op dit moment de draad weer op te pakken en weer uit te lopen. Dit leverde een 14-8 uitslag op.
De uitslag was een beetje geflatteerd. SDO/UNI had meer verdient. Volgende week speelt de ploeg thuis om 15:15 uur tegen KIOS 1.