0
792

sdo_344
Centrum 1 – SDO 1 11-20

Afgelopen zaterdag 1 december speelde de potgrondformatie uit Westerhaar tegen Centrum 1 die haar thuiswedstrijden speelt in het Dorpshuis in Gramsbergen. SDO begon goed en scherp aan de wedstrijd speelde haar eigen spel. SDO had veel kansen nodig om te scoren, Centrum gaf veel ruimte vrij in de aanvallen van SDO. Ook Centrum wist goed te scoren in de 1e helft tot de 5-6 kon de ploeg uit De Krim bijblijven. Hierna nam SDO het initatief van de wedstrijd. De kleedkamers werden opgezocht met 7-11. Ook na rust had de ploeg van trainer/coach Rick Zomer de leiding in de wedstrijd. Er werden fraaie doelpunten gescoord en goede aanvallen gecreëerd. SDO nam direct een goede afstand van Centrum. Na invalbeurten van Brendan Stegehuis en Mariska Fidom was bijna de wedstrijd ten einde. Met 11-20 op het scorebord werd de wedstrijd afgefloten door arbiter F. Vermeulen.

Doelpunten SDO: Rick Hartman 6x, Margreet Nijboer 5x, Mark Ekkel 3x, Mirella Jasper 3x en Dineke Schippers, Jan Willem Smelt en Anno Sportel allen 1x.

De volgende wedstrijd is weer op zaterdag 15 december, SDO 1, SDO 2 en SDO 3 spelen allen in sporthal de Möllincksslag in Bergentheim tegen KIOS ’45. Aanvang vanaf 14:00.