0
819

sdocentrum_922008_1024x768_1024.
SDO – Centrum 21-11 (13-7)

Afgelopen zaterdag 9 februari speelde SDO thuis in Westerhaar tegen Centrum uit De Krim. Centrum staat onderaan, maar wist eerder dit seizoen al punten te pakken van UNI en KIOS; beide kampioenskandidaten. De vorige ontmoeting met Centrum werd via een 7-11 ruststand met 11-20 gewonnen door SDO. Beide teams speelde een productieve 1e helft. Er werd aan beide kanten veel gescoord en fraaie aanvallen opgezet. SDO nam de leiding vanaf de 2-2. De ploeg van trainer/coach Rick Zomer uit Vroomshoop liet Centrum niet langszij komen. Met 13-7 op het scorebord werd de rust ingegaan. Ook in de 2e helft wist SDO te scoren en kon bij 14-9 de stand doordrukken tot 20-9. Met een eindstand van 21-12 kan de potgrondformatie de punten thuis houden. SDO domineerde de hele wedstrijd en heeft nu nog steeds de eigenhand voor een kampioenschap in de 4e klasse. Mark Ekkel en Rick Hartman zorgde deze middag ieder voor 4 treffers.(Eigen foto)

Doelpuntmakers SDO: Mark Ekkel en Rick Hartman beide 4x, Margreet Nijboer, Jan Willem Smelt en Mirella Jasper elk 3x, Dineke Schippers en Brendan Stegehuis beide 2x.

Bij deze wedstrijd waren Lianne Vos en Shania de Vries de pupillen van de week. De wedstrijdbal waar meegespeeld werd was gesponsord door Grondverzetbedrijf GOERING uit Haaksbergen.

Aanstaande zaterdag speelt SDO1 uit in Enschede tegen WIK1 deze wedstrijd zal om 16:30 gespeeld worden in de Diekmanhal in Enschede.