SDO kan één helft mee met RDZ

0
1178

logo-korfbal.jpgAfgelopen zaterdag speelde SDO de laatste wedstrijd van 2017. De ploeg trad thuis aan tegen RDZ uit Zeist. De bezoekers stonden bij aanvang van de wedstrijd op een tweede plek met even veel verliespunten als koploper Rood-Wit. SDO stond op een vijfde plek en hoopte op een klein stuntje.

Vanaf het begin van de wedstrijd waren de ploegen aan elkaar gewaagd. Dit was ook terug te zien in de score, na 10 minuten was het 2-2. Niet veel doelpunten dus in de beginfase van de wedstrijd. Ook in het restant van de eerste helft waren de treffers schaars. Na een kwartier was het 3-3. In de slotfase sloeg SDO een gaatje en ging zo de kleedkamer in met een 5-4 voorsprong.

Na rust wilde het even niet lukken voor de SDO’ers. Bij RDZ gingen de ballen er wel in en zo konden de bezoekers uitlopen naar 5-9. SDO probeerde het gaatje dat was ontstaan te dichten. Dit lukte de ploeg niet. RDZ liep steeds verder bij de
Westerhaarders weg. In de slotfase van de wedstrijd wist Josette Drent, die haar debuut maakte in de basisacht, nog een doelpuntje mee te pikken. Eindstand SDO – RDZ 8-15.

Na de jaarwisseling speelt SDO op 6 januari uit in Almelo tegen koploper Achilles. Deze wedstrijd begint om 15:05 uur.

Als selectie van SDO willen we u fijne feestdagen toewensen en een sportief en gelukkig 2018.