1051

zaterdag_13_oktober_2007_022_desktop_resolutie_400
SDO 1 – UNI 1
 15-8 (6-5)

SDO 1 speelde afgelopen zaterdag thuis op sportpark ’t Twistveen in Westerhaar tegen UNI 1 de ploeg uit Kloosterhaar. Een streekduel dat altijd het plubliek trekt. Ongeveer 100 toeschouwers genoten deze middag van de wedstrijd. De eerste helft werd er matig gespeeld aan de kant van SDO dat vele kansen kreeg maar niet goed afmaakte. UNI wist zo 2 keer gelijk te komen met 4-4 en 5-5 hierna pakte SDO het op en scoorde Margreet Nijboer vlak voor rust de 6-5. Na de thee was UNI weer die de gelijkmaker maakte. De potgrondformatie antwoordde hier op en begon defensief te spelen, maakte UNI het moeilijk dat er in resulteerde dat SDO afstand nam en duidelijk hun eigenspel speelde. Dineke Schippers maakte het laatste doelpunt voor SDO 15-8 was de eindscore.

Doelpuntmakers SDO: Rick Hartman en Mark Ekkel beide 4x, Margreet Nijboer 3x, Anno Sportel 2x, Mirella Jasper en Dineke Schippers beide 1x.

Aanstaande zaterdag verwelkomen we de gasten uit Nieuwleusen d’Ommerdieck 1 in Westerhaar. Deze ploeg staat onderleiding van oud trainer Herman Hakkers. Om 15:30 zal dit duel gespeeld gaan worden op sportpark ’t Twistveen.