0
753

afbeelding_028_600
WIK – SDO 12-17 (9-8)

De potgrondformatie uit Westerhaar speelde afgelopen zaterdag met het 1e en 2e team tegen korfbalvereniging WIK in de Diekmanhal te Enschede. Beide teams konden de punten mee naar huis nemen, SDO 2 won met 14-10 en SDO 1 won met 17-12 van de Enschedeërs. Het 1e speelde een matige eerste helft en liet WIK mee scoren. Ook speelde SDO haar eigen spel niet, liep achter de feiten aan en liet zo WIK in de wedstrijd. Na de rust kon WIK meekomen tot de 10-10 hierna nam SDO het initatief van de wedstrijd en speelde als kampioenskandidaat de laatste minuten uit en kon met 10-14 de zege veilig stellen. Met 12-17 op het scorebord floot arbiter Alex Boesschen Hospers het duel in Enschede af.

Doelpuntmakers SDO: Rick Hartman 6x, Margreet Nijboer 4x, Mark Ekkel en Fennanda Riethorst beide 2x, Jan Willem Smelt, Mirella Jasper en Dineke Schippers alle 1x.

Aankomende zaterdag 23 februari houdt SDO haar jaarlijkse potgrondactie en zal in Westerhaar de deuren langsgaan om de zakken van de hand te doen.
De eerstvolgende wedstrijden staan gepland op zaterdag 8 maart tegen KIOS uit Sibculo. Het 1e, 2e en het 3e zullen deze middag tegen KIOS opnemen in het Kulturhus in Westerhaar vanaf 14:15.