SDO geeft goed vervolg aan competitie

0
1192

Om 15:30 uur was het tijd voor de eerste thuiswedstrijd voor het vlaggenschip van SDO. Deze wedstrijd werd gespeeld tegen EKC2000. Vorige ontmoetingen werden alle keren gewonnen door de bezoekers.

SDO weet binnen een aantal minuten al genadeloos toe te slaan en op een 4-0 voorsprong te komen. Er werd door de bezoekers meteen een time-out ingelast om SDO te temporiseren, dat echt uit de startblokken vloog. Toch lijkt deze time-out kort effect te hebben op de ploeg uit Westerhaar en werd er een tussenstand van 5-3 genoteerd. SDO weet zich te herpakken en laat 8-3 op het scorebord verschijnen. De SDO’ers weten nog een tandje bij te schakelen en trekken door naar een ruststand van 11-4. Ondanks een behoorlijke fysiek EKC2000 weet SDO hier prima mee om te gaan en haar kansen te verzilveren. Na rust lijkt SDO heel even vergeten waar het gele mandje hangt en weet na een tijdje te hebben gespeeld een goed vervolg te geven aan de 1e helft 12-6. De ploegen gaan in de 2e helft iets meer gelijk op, toch was SDO de bovenliggende ploeg. De fanatieke ploeg, onder leiding van Marco Groothuis, weet een verdiende overwinning binnen te slepen met een einduitslag van 17-10. SDO die na deze wedstrijd een weekje rust heeft mag de competitie hervatten op 26 september uit tegen KIOS in Sibculo om 16:00 uur. We hopen jullie bij deze derby van het oosten aanwezig te zien.