SDO 2 ziet mogelijk eerste punten in het water vallen

0
851

logo-korfbal.jpgAfgelopen zaterdag reisde SDO 2 af naar Veenendaal voor een wedstrijd tegen SKF 5. De weersverwachtingen waren op voorhand niet al te goed. Er werd nogal wat regen verwacht. In de stromende regen floot de scheidsrechter in voor een wedstrijd tussen twee ploegen die op papier redelijk aan elkaar gewaagd moesten zijn.

SDO begon fanatiek aan de wedstrijd en opende de score. Dat beide ploegen aan elkaar gewaagd waren bleek, want SKF antwoorde snel, door de stand op 1-1 te brengen. Tot 4-4 ging het gelijk op, waarbij SDO steeds op voorsprong kwam. Bij 4-4 stokte de score. Op het veld begonnen ondertussen al behoorlijke plassen te ontstaan. Een kwartier voor de rust kwam SDO weer op voorsprong. SKF miste in deze fase veel kansen en SDO kon uitlopen naar 4-6. Na de korfwissel was het aanvalsvak van SKF een stuk effectiever. Via een afstandsschot en een doorloopbal kwamen beide ploegen vlak voor rust weer op gelijke hoogte. Het veld was ondertussen veranderd in een zwembad.
In de rust besloot de scheidsrechter de wedstrijd te staken in verband met de toestand van het veld. SDO zal dus hoogstwaarschijnlijk nogmaals richting Veenendaal moeten om de wedstrijd uit te spelen.