SDO 1 verliest van KIOS’45 1

0
1491

Afgelopen zaterdag speelde het eerste team van SDO uit tegen KIOS 1 in Bergentheim. Deze bekende tegenstander stond bij aanvang van de wedstrijd twee plaatsen lager op de ranglijst met een wedstrijd minder gespeeld dan de Twentse ploeg. Voor de Westerhaarders dus een kans om de afstand verder te vergroten en de koppositie te behouden.

Om 16.05 uur floot de scheidsrechter de wedstrijd in. Aan het begin van de wedstrijd was KIOS de sterkere partij. Dit leverde ook een 1-0 en 2-1 voorsprong op. Helaas wisten de Oranjehemden niet aan te haken aan het spel van KIOS. En liep de thuisploeg vrij snel weg. Dit beeld veranderde niet voor rust. Ruststand: 10-4.

Na rust was het de taak voor de REAS/O&O-formatie om het gat te dichten, erop en erover was het plan. Dit mocht echter niet baten, KIOS nam vlot weer een voorsprong van 8 doelpunten. Tot overmaat van ramp moesten 2 spelers van SDO een gele kaart incasseren. Het was een totale offday voor SDO. De kansen werden niet benut en de ploeg haalde haar eigen niveau niet. Eindstand: 17-8.

Volgende week zaterdag reizen de oranjehemden af naar Borculo, om daar de wedstrijd tegen Olympia’22 te spelen. De wedstrijd begint om 15:40 uur.