SDO 1 – Lintjo 1

0
602

img_0125_640x480_400
Afgelopen zaterdag speelde SDO haar eerste thuiswedstrijd van deze competitie tegen Lintjo 1. Een voor SDO onbekende tegenstander.
SDO leek goed te beginnen aan de wedstrijd. Het eerste aanvalsvak scoorde 2 keer. Hierna verslapte te de thuisploeg een beetje. Via 3-1 wist Lintjo aan het eind van de eerste heflt terug te komen tot 3-3. Vlak voor rust scoorde SDO nog 4-3.
De tweede helft stond er een feller en beter scorend SDO in de zaal. Langzaam maar zekere liep het weg bij Lintjo. SDO kon door lange aanvallen de verdediging van de ploeg uit Oldeberkoop goed onder druk zetten. Verdedigend kon de thuisploeg, door fel in de ballijn te verdedigen, de aanvalsopzet van Lintjo goed verstoren. Tien minuten voor het eind van de wedstrijd leek de wedstrijd gespeeld. Lintjo wist in de slotminuten nog iets dichter bij te komen maar met 12-8 op scorebord bleven de punten in Westerhaar.
SDO kan terug kijken op een redelijke wedstrijd met een goede tweede helft. Volgende week staat er geen wedstrijd voor SDO 1 op het programma. Wel wordt er in Gramsbergen de wedstrijd KIOS`45 – DTG gespeeld. Deze ploegen staan 2de en 3de, achter SDO

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier