SDO 1 doet zichzelf te kort

0
764

logo-korfbal.jpgNa de afgetekende overwinning van afgelopen week, vertrokken de spelers en speelsters van SDO 1 naar Culemborg om hier te spelen tegen SGV 1, een onbekende tegenstander. SDO hoopte de punten mee huiswaarts te nemen.
Het was de Westerhaarse ploeg dat het initiatief nam aan het begin van de wedstrijd. De ploeg speelde prima en overklaste de thuisploeg. Na een kwartier spelen was het 0-5 in het voordeel van de Oranjehemden. Daarna veranderde het spelbeeld compleet. SGV knokte zich terug in de wedstrijd en het werd gelijk 6-6. Toch gingen de SDO’ers rusten met een voorsprong door een doelpunt kort voor rust. De ruststand was hierdoor 6-7.
Na rust hoopte de uit ploeg het gat te vergroten. Dit lukte het werd snel 6-8. Toch kwam de ploeg uit Westerhaar niet echt los van de thuisploeg. Er werden wel kansen gecreëerd, maar deze werden niet afgerond. Daardoor kon SGV zelfs op gelijke hoogte komen, 10-10. SDO probeerde in de slotfase de wedstrijd als nog naar zich toe te trekken. Helaas voor de Tukkers lukte dit niet. SGV wist een voorsprong te nemen en deze vast te houden. Einduitslag SGV – SDO 12-11.
Met deze uitslag doet SDO zichzelf te kort. De ploeg startte prima, maar wist dit niet door te drukken. Volgende week mag de ploeg het opnieuw proberen. Dan staat de Twentse derby op het programma tegen de koploper KIOS ’45 1. Deze wedstrijd wordt gespeeld om 15:30 uur in Westerhaar. Voorafgaand aan deze wedstrijd speelt SDO 2 om 14:00 uur ook tegen de koploper KVZ 4.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier