Schoolvoetbal Twenterand dit jaar bij VV Voorwaarts in Westerhaar

0
899

logo-vv-voorwaarts-125.jpgHet schoolvoetbaltoernooi van de gemeente Twenterand zal dit jaar worden georganiseerd door Voorwaarts. Vanaf maandag 16 april tot en met woensdag 18 april zullen de jongens en meisjes van de basisscholen in onze gemeente strijden om de jaarlijkse schoolvoetbalbokaal.

Op maandag 16 april is om 18:00 uur de aftrap voor het toernooi van de jongens. Maar liefst 14 jongensteams zullen in 2 poules in de voorronde strijden om een finale plek te bemachtigen. Deze wedstrijden duren tot 20:30 uur en het restand van de voorronde zal op de woensdagavond worden voortgezet, wederom vanaf 18:00 uur.

Op dinsdag 17 april strijden de meisjes ook in grote getale om de schoolvoetbalcup. Dat het meisjesvoetbal nog steeds erg in trek is blijkt uit de 14 teams die ook bij de meisjes vanaf 18:00 uur starten. Omdat de meisjesteams op een pupillenveld spelen zal ook op diezelfde avond nog de winnaaars bekend zijn en de prijzen rond 20:30 uur worden uitgereikt.

De jongens zullen zoals gezegd op de woensdag 18 april eerst het restant van de poule afwerken. Dit gebeurd wederom vanaf 18:00 uur. Aansluitend zullen de finales worden gespeeld en de prijsuitreiking zal ook na afloop werderom rond 20:30 uur plaatsvinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier