Schooltennis in Westerhaar

0
670

De afgelopen weken hebben alle leerlingen van de basisscholen in Westerhaar, tijdens de gymles, weer kennis kunnen maken met tennis. De TV Westerhaar heeft dit in samenwerking met de gemeente Twenterand georganiseerd. De lessen zijn gegeven door de tennisleraar van de TV Westerhaar. Woensdagmiddag 23 maart wordt het schooltennis in Kulturhus de Klaampe afgesloten met een toernooi waaraan alle basisschool leerlingen mee mogen doen. Tijdens dit toernooi is er gelegenheid om lid te worden van de TV Westerhaar. Kinderen die lid worden krijgen een prachtig tennisracket cadeau plus een aantal “echte” tennislessen op de tennisbanen aan de zwembadlaan in Westerhaar.

Introductie scheiding

Ook worden de kinderen uitgenodigd om volgende week woensdag, 30 maart, op de open-dag aan de zwembadlaan te komen. Ook hier wordt de gelegenheid geboden om nader kennis te maken met onze mooie sport. Uiteraard zijn ook de ouders van harte welkom.
Voor de jeugdleden van de TV Westerhaar zijn de verschillende competities inmiddels ook weer begonnen. Deze door de KNLTB georganiseerde competities worden op verschillende tennisparken in de regio gehouden. In de verschillende leeftijdsklassen worden de kinderen op kleur (oranje, rood en groen) bekend gemaakt met de spelregels, manier van punten tellen enz.
Op 8 april start de voorjaarscompetitie voor de senioren. Op vrijdagavond, zaterdag en zondag spelen de teams van de TV Westerhaar weer om de prijzen. Op deze dagen is iedereen ook van harte welkom om getuige te zijn van spannende, leuke tenniswedstrijden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier