School- en volksfeesten in Westerhaar

0
965

WESTERHAAR – Het is vanaf woensdag weer groot feest in Westerhaar. Van 4 tot en met 7 juni worden de school- en volksfeesten gehouden op het terrein aan de Rozenstraat. Op woensdagmiddag 4 juni wordt een groot lunapark geopend met een volgens de organisatie `grote diversiteit aan attracties.` Tot 18 uur deze dag zijn de entreeprijzen voor alle attracties één euro.

Op dezelfde dag wordt er om 14 uur een hiphop-festijn gehouden voor de kinderen. Dat gebeurt door sportstudio Be-Fit. Die avond vanaf 20 uur zal het duo Kokki en Peppi voor stemmingsmuziek zorgen in de grote feesttent op het feestterrein. Een dag later, donderdag 5 juni, beginnen de activiteiten op het feestterrein om 14 uur met een harmonicamiddag. Om 15 uur gaat de kermis open, terwijl de groep Fremde Fratsen vanaf 20 uur voor de muziek in de feesttent zal zorgen. Een dag later zullen er in de feesttent diverse regionale artiesten optreden en zal er om 23 uur een vuurwerk worden ontstoken dat de Oranjevereniging de bevolking aanbiedt.

Normaliter wordt er tijdens de school- en volksfeesten ook een spelletjesdag voor de basisscholieren gehouden, maar dat gaat dit jaar niet door. Voor dat evenement is een alternatieve datum gevonden. De spelletjesdag voor de jeugd zal nu vrijdag 13 juni worden gehouden op het terrein van korfbalvereniging SDO aan de Zwembadlaan.

De school- en volksfeesten worden deze week op zaterdag 7 juni afgesloten met een optreden van de groep High Limit. Die muzikale formatie zal om 20 uur met het optreden in de feesttent beginnen. (Tubantia)

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier