Schepers Tours gecertificeerd met SKTB keurmerk nieuwe stijl

1
1691

pict9327.jpgBert Schepers: “Keurmerk is een kroon op ons werk”

Westerhaar – Het team van Schepers Tours in Westerhaar helpt al generaties lang met veel plezier passagiers op weg door Nederland en Europa. Veiligheid en kwaliteit staan daarbij centraal. “Het SKTB-keurmerk nieuwe stijl met bijbehorend kwaliteitslabel dat wij op woensdag 22 april ontvingen, is daarom een kroon op ons werk”, aldus mede-eigenaar en chauffeur Bert Schepers.

Peter de Boer, account manager bij DEKRA Certification, een onafhankelijke auditinstelling, overhandigde het officiële SKTB-Keurmerk met bijbehorende kwaliteitslabel ISO 9001 die dag aan het team van Schepers Tours. “Het doel van het keurmerk is ervoor te zorgen dat passagiers meer inzicht en zekerheid krijgen over de geboden kwaliteit van het reizen per touringcar”, zegt hij. Onderscheidende factor van het SKTB-keurmerk is de bereidheid van bedrijven om zich behalve op de ISO-standaard, ook op strenge aanvullende veiligheidsaspecten te laten controleren. Daarmee toont Schepers Tours een bedrijf te zijn dat inzet op veilig en kwalitatief hoogwaardig touringcarvervoer.

Introductie scheiding

“Schepers Tours heeft al langer een keurmerk, maar met de overstap naar het keurmerk nieuwe stijl, wordt daar nog een internationale standaard aan toegevoegd. Allemaal met als doel om passagiers nog veiliger, duurzamer en tevredener te vervoeren”, geeft hij aan.

 

Trots

Bert Schepers is blij met het keurmerk dat hij voor het officiële fotomoment vol trots op de nieuwe aanwinst van Schepers Tours heeft geplakt, een splinternieuwe touringcar van Mercedes-Benz. “Ons bedrijf is in 1931 opgericht en inmiddels staat al de vierde generatie aan het roer. Wij zijn geen prijsvechter, maar gaan al vanaf de start van ons bedrijf voor kwaliteit. Wij denken mee met onze klanten en vragen ons voortdurend af wat zij belangrijk vinden. Omdat we willen dat onze klanten een goed gevoel bij ons hebben, bieden we hen een stukje garantie in de vorm van een volwaardig keurmerk”, zegt hij. Ook intern denkt Schepers dat een keurmerk een grote toegevoegde waarde heeft. “Het SKTB-keurmerk zorgt niet alleen voor een goede uitstraling, maar zorgt er ook voor dat we intern scherp blijven en aandacht besteden aan kwaliteit en veiligheid. Zo kunnen we ons doorlopend blijven verbeteren. En dat geeft een goed gevoel.”

Bron: “De week van Twenterand”

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier