Schaatsers, met een verstandelijke beperking, naar SPECIAL OLYMPICS in Zuid Korea.

0
595

Van 29 januari tot 4 februari 2013 worden in Zuid Korea de Special Olympics World Wintergames gehouden.
Special Olympics Inc. Is een wereldwijde organisatie waarbij meer dan 180 landen zijn aangesloten. Special Olympics activiteiten vinden zowel lokaal, regionaal, nationaal als internationaal plaats. Wekelijks sporten wereldwijd ruim 2,5 miljoen mensen met een verstandelijke beperking, onder begeleiding van vele duizenden vrijwilligers.
Voor deze spelen is een groep van 4 schaatsers, waaronder de Westerhaarse Jarno, van de sportvereniging voor gehandicapten ‘Stichting de Springplank’, geselecteerd.

Introductie scheiding

Zij komen alle 4 in aanmerking om deel uit te maken van TEAM NL.
U zult begrijpen dat onze sporters dolblij zijn en zich goed voorbereiden op hun deelname.
De deelname vindt plaats onder de verantwoordelijkheid van Special Olympics Nederland. Meer informatie hierover op www.specialolympics.nl
Uiteraard kost deelname aan topsport-activiteiten geld. Een groot gedeelte van de kosten worden door Special Olympics Nederland gedragen. Van de sporters en hun sportverenigingen wordt ook een bijdrage gevraagd. Wij proberen een bedrag van € 7000,- bijeen te brengen om de kosten van de sporters en begeleiders te dekken.
Wilt u een bijdrage leveren aan deze prachtige sport manifestatie?
Stort uw bijdrage op banknummer 1528.81.298 t.n.v. St. De Springplank in Hengelo, onder vermelding van: Special Olympics 2013.
Wij vermelden uw steun op onze website www.stichtingdespringplank.nl en in verdere publicaties rondom dit sportfeest.

Klik hier voor een youtube film van Jarno

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier